Noniin. Empä ole ehtinyt kirjoittelemaan, eikä kiinnostustakaan hirveästi ole löytynyt, mutta nyt päätin tässä välissä jotain pölöttää tännekin. Joo tosiaan, meillä on nykyisin viisi koiraa. Aku lähti uuteen kotiin tuossa keväällä ja äidin käytyä astuttamassa Gita mukaan tarttui pieni tyttöpentu Uni. Evergrey's Urina alias Uni on nyt 4kk (???) vanha harmaa pikkuneiti. Tällä hetkellä meillä on hoidossa Nemo eli Aiken Gokiburi, koska pojan omistajat Laura ja Mika menevät naimisiin. Laura hakee Nemon maanantaina, mutta siihen saakka hoidamme täällä kuutta koiraa. :) Onneksi Uni, Nona ja Oprah voivat hillua kolmistaan, he ovat jo ulkonakin kaikki kolme. Nemoa ja Nakkia ei voi sisällä koirahuoneessa pitää, koska siellä on kuuma kuin saunassa tälläsillä helteillä. He ovat siis tarhassa. Mutta koska kolmen kopla on tässä pyörimässä ja etutarha on tyhjänä, niin päätimme avata takatarhan kopin takaoven, jotta pariskunta Nemo ja Nakki voivat juosta molemmissa tarhoissa. Gita saa olla makuuhuoneessa, sillä sinne se sitten pennutkin synnyttää tuossa parin viikon kuluttua. Kaikki kuusi ovat aivan tyytyväisiä järjestelyyn.

Aamulenkit hoituvat niin, että ensin kolmen kopla Oprah, Nona ja Uni saavat viuhottaa tässä mukana ja sitten riehua pihalla. Sitten viedään Nakki ja Nemo tielle lenkille ja viimeisenä Gita käy kävelemässä sen matkaa minkä raskaana oleva narttu näillä helteillä nyt jaksaa. Illalla sitten kolmen kopla taas touhuaa, jonka jälkeen pentu Uni jää nukkumaan sisälle, kun käytämme Opan ja Nonan lenkillä. Ja Nakki&Nemo sekä Gita käyvät normaalit omat lenkkinsä.

Meillä on äidin kanssa tässä suursiivous meneillään. Eli kaikki huonekalut jääkaappia, pakastinta, kirjahyllyjä jne myöten siirretään pois ja seinätkin jopa pyyhitään pölyistä. Ikkunat pestään, kirjahyllyjen kirjat, koiranpalkintovitriinien koiranpalkinnot pyyhitään pölyistä, aivan siis perusteellinen puhdistus koko kämpässä sekä järjestyksen vaihtuminen. No keittiön äiti siivos lähes kokonaan yksin, mutta olohuoneen siivouksessa olen auttanut. Vaihdoin myös järjestystä, ja olkkari on tuolta nurkasta joka on siistitty, paljon valoisamman ja siistimmän näköinenkin. Kunhan saamme siivottua koko talon, niin uskon että kodista tulee paljon kivempi. Tietysti koiraperheessä tulee aina sotkua, mutta imurointi, mattojen hakkaus ja lattian pesu viikoittain sekä pölyjen perusteellinen pyyhkiminen silloin tällöin pitäisi riittää siistinä pitämiseen tämän suursiivouksen jälkeen. Onneksi on monta varastoa, joihin saadaan kaikki turha kama siirrettyä, niin siivoaminen TODELLA helpottuu huomattavasti.

Pääsin muuten kouluun sinne minne hainkin, eli Kuopioon sisustusalalle. Musta tulee siis sisustaja :). Koulu alkaa just niihin aikoihin kun Gitalla on synnytys ja ensi viikon tiistaina on muutto. Muutan solukämppään ja otan Nakin mukaani. Kämppikseni ovat jo valmiiksi tuttujani jotenka heille käy että Nakkini muuttaa mukana. :) Äidille jää tähän sitten neljä koiraa plus tietysti pennut. Niiden lukumääräähän emme voi vielä tietää ;). Mutta jokatoinen viikonloppu tulen tänne pennunhoitoavuksi, joten eiköhän tästä selvitä. Puuhommat äiti sai onneksi jo valmiiksi, jotenka koirille riittää eri tavalla aikaa.

Uni sitten söi kaksi kameran USB-kaapelia ja kaksi kännykän USBia, jotenka emme saa koneelle kuvia muualta kuin äidin uudesta kännykästä (jossa on hyvä kamera) sekä minun kännykästä. Mutta katson jos löytyy jotain kivoja kuvia niin pistän nettiin.

Niin ja kaikki varmaan huomasivat että sivujen uuden version myötä ulkoasu vaihtui jonkin verran erilaiseksi. Ei kovin koiramainen, mutta tarviiko sen nyt aina niin koiramainen ollakaan.

 

Eiköhän siinä tullut kaikki, mitä oli sanottavaa.