Jepjep, eipä ole tullut käytyä koneella kuukauteen ollenkaan, joten en ole päivittänyt mitään sivuille, enkä siis myöskään ole ehtinyt käydä läpi koneella olevia kuvia.

Joulusiivoukset on tehty ja ruuat hankittu (mukaan lukien n. 30kg naudan rustoja karvakorville!). Hain tuossa hetki sitten Oprah'n kanssa kuusenkin. Tollainen nopeasti arvioituna metrin korkuinen kuusi. Ei tänne voi isompaa tuoda kun nuo saakelin reuhaajat kaataisivat sen kumminkin :). Kuusi on nyt kuivumassa, mutta noin pienen pitäisi kuivua aika rivakasti, joten kohta pääsen penkomaan vintiltä kuusen koristeita ja koristelemaan sekä kuusen että muutenkin kämpän.

Äiti ja Riku ovat tällä hetkellä Jyväskylässä astuttamassa Gitaa (taas), josko se tällä kertaa vaikka onnistuisi... Pidetään peukut kyynerpäitä myöten pystyssä. :) Minä olen siis täällä viiden karvakorvan kanssa iltaan asti kuudestaan.

Niin tosiaan, Aku tuli meille takaisin ja Nakin kanssa viihtyvät hirmu hyvin kahdestaan alakerrassa.

Gitan lisäksi myös Nonalla on juoksu, jotenka mahtaa Akulla olla rankkaa täällä huushollissa.. ;) Ihme kyllä, ei ole huutoa kuulunut kummaltakaan suunnalta -ei narttujen, eikä pojan puolelta. Ja hyvä niin.

Gita siis astutetaan taas Landolla (Lando Von Castra Regina). Hyväksi havaittu yhdistelmä siis toteutetaan uudestaan. Kun vain nyt onnistuisi. Nakille odotetaan juoksuja kevättalvelle, ja se olisi tarkoitus astuttaa Evergrey's Kennyllä. Mutta laittelen tarkempaa tietoa, kun asia on ajankohtainen.

Treenaamiset on jääneet vähemmälle, kun on kaikenlaista ollut meidän perheen elämässä viime aikoina. Nähkääs elämä kuljettaa... Mutta missään tapauksessa koirat eivät ole jääneet huomiotta. Koirat pyritään aina hoitamaan kunnolla, kävi miten kävi.