Heippa taas!

On tämä kirjoittelu ollut vähän niin ja näin, ihan koko blogin olemassaolon ajan.. Kun en ole ehtinyt, ja sillon kun olisi aikaa, ei joko pää toimi tai sitten on mennyt energia sivujen päivittelyyn, tekstin ja kuvien lisäilyyn jne.. Jotenka nyt olen tehnyt päätöksen, että koirien omat blogit (joita siis ei ole vielä kun kolmella, mutta tarkoitus oli tehdä kaikille omat) lakkautetaan ja alan OIKEASTI aktiivisesti lörpötellä tänne. Ei nimittäin millään riitä virta ja aika 7 (!!!!) blogin kirjoittamiseen, sivujen päivitykseen, kuvien etsimiseen (tuhansiatuhansia kuvia koneella ja vähintään tuplasti levyillä ... Muutama tunti aina menee etsiskellessä tiettyä/tiettyjä kuvia/kuvaa.)

Tuo uusi ulkoasu vei ihan älyttömästi energiaa ja aikaa kun piti säätää sitä ja tätä ja koodien kanssa tapella jnejne, mutta sanottava on että lopputulokseen olen tyytyväinen! Vielä toki on joitain kohtia joita pitää hioa/lisäillä, mutta itse tykkään kyllä.

Nakki on siis astutettavana (astuttukin jo ainakin kertaalleen) ja pentuja odotellaan siihen touko-kesäkuun vaihteeseen. H-pentueen luovutus olisi sitten siinä heinäkuun puolessa välissä.

Monta astutusta mennyt mönkään joten nyt oikeasti sormet polvia myöten ristissä toivotaan että tämä menisi putkeen. Viimeisestä pentueestahan (G-pentue) on aikaa jo yli puolitoista vuotta.. Eikö olisi jo aikakin päästä viemään kasvatustyötä yhä eteenpäin?

Ja sitten meidän lauman uusimmasta tulokkaasta, Damista.. On aivan ihana sakemannivauva, josta näiltä näkymin odotetaan kaksiviettistä hyvän koulutettavuuden ja työkyvyn omaavaa koiraa.

Damin takaahan löytyy etenkin suojelussa kunnostautunut ja siinä hyvin pärjännyt ohjattavissa oleva koira, Evergrey's La Cumparsita ja se on siis Damin emän sisko.

Dam osaa jo istua, mennä maahan ja seisomista ollaan harjoiteltu. Luoksetulo ihan hyvä. Tarpeensa tekee pääasiassa ulos, mutta eihän 8½-viikkoiselta pennulta vielä voi täydellistä sisäsiisteyttä vaatia. Todella kivaluonteinen pentu.

Siinä Dam tuijottaa purutikkua, ensimmäinen päivä kotona.

Dam

Dam ja vaaleanpunainen luunmuotoinen pehmolelu joka on alunperin ostettu Nakille, mutta josta kaikki pennut ovat tykänneet :)

Siinä Dam keittiön lattialla

Dam on nätti tyttö :)

Dam

Uni ja Dam

Ja siinä selvästikin aamuvirkku minä ;) ja Oppa

Lando etualalla ja Oppa ja minä sohvalla. Aamu ei selvästikään ole mun parasta aikaa..

Dam

Dam