H-PENTUE

Isä: Evergrey's Kenny A/A 1/0 indeksit 117/97 SchH3 IPO3

Emä: Evergrey's Ebony "Nakki" A/A 0/0 indeksit 116/117

Odotetaan syntyväksi: Toukokuun lopulla

Nakki hiomista vailla valmis BH-kokeeseen, syksyllä siis BH, kunhan penturuljanssi ohi. Tokoilu ja agility aloitetaan syksyllä tai ensikeväänä, ja tavoitteena kyseisistä lajeista vähintään alokasluokan tulos.

Nakki on erittäin kivaluonteinen (tosin aikamoinen viettipommi ja menossa kokoajan, kuin joku vieteriukko), ylitsevuotavan ystävällinen ja avoin kaikille ihmisille, koirienkaan kanssa ei ongelmia, kaupungissa liikkuminen vaivatonta, räksyttävistä pikkukoirista ei välitä tippaakaan. Yhteistyökykyinen, palvelualtis saalispainotteinen monipuolinen harrastus- ja seurakoira. Tekee töitä milloin vain ja missä mielentilassa tahansa.

Pennuista odotetaan palvelualttiita, yhteistyökykyisiä ja sosiaalisia harrastuskoiria. Toki lenkkikaveriksikin jos joku tahtoo, mutta koiralla täytyy silloin olla jokatapauksessa jonkinasteinen peruskoulutus sekä muuta toimintaa, jotta se saa käyttää aivojaan. Terveyden osalta tulevaisuus tämän yhdistelmän kohdalla näyttää erittäin valoisalta.

 

.........................................................................................................................................................

 

I-PENTUE

Isä: Evergrey's Emir A/A 0/0 indeksit 115/118

Emä: Graugeboren Oprah "Oppa" C/C 0/0 indeksit 97/102

Odotetaan syntyväksi: Kesäkuun 1. viikolla.

Oppa hiomista vailla valmis BH-kokeeseen, syksyllä siis se. Jatkot vielä auki. Todella kivaluontoinen uros, ja Oppakin on mukava, kunhan ihminen ei pelkää.

Pennuista odotetaan yhteistyökykyisiä, ei ehkä niin voimakkaasti saalispainotteisia, kuten H-pentueesta. Emir saalispainotteinen ja Oprah aggressiopainotteinen, joten kumpaakin todennäköisesti tulee olemaan, parhaassa tapauksessa pentueeseen sisältyisi tietysti kaksiviettisiä yksilöitäkin.